menu in

Hadtörténeti Múzeum

A Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum múzeumpedagógiai programjai a látogatók széles körének kínálnak maradandó, élményteli szórakozást. Az Intézemény állandó és időszakos kiállításain, a levél-, a könyv- és a térképtárban, a Múzeum egyéb rendezvényein szakképzett had- és fegyvertörténész, könyv-, levél- és térképtáros valamint múzeumpedagógus munkatársaink tartanak tárlatvezetéseket és foglalkozásokat. Az egyes korosztályok érdeklődési körének megfelelő, változatos programok mellett múzeumpedagógiai segédanyagaink és családi kiadványaink teszik teljesebbé a látogatás élményét. A múzeumi könyvesboltban megvásárolhatóak színes kiadványaink, családi, illetve gyerekfüzeteink.

A vidéki iskolás csoportok ingyenes vasúti utazásához szükséges fogadó nyilatkozatot honlapunkon a Letöltések menüpontból tölthetik le, melyet értelemszerűen kitöltve a 06-1/325-1620-as fax-számon várunk. Fővárosi oktatási intézmények esetében is szükséges a fogadónyilatkozat kitöltése.

Parancsnokság Hadtörténeti Intézet Hadtörténeti Múzeum Hadtörténelmi Levéltár és Irattár Parancsnokság Személyügyi Iroda Jogi és Igazgatási Osztály Törzsosztály Gazdasági és Pénzügyi Osztály Hadtörténeti Kutató Osztály Hadtörténeti Könyvtár Szerkesztőség Tárgyi Gyűjteményi Osztály Dokumentációs Osztály Múzeumpedagógiai és Kiállítási Osztály Bécsi Kirendeltség Hadtörténelmi Levéltár Hadtörténeti Térképtár Központi Irattár
Fogadónyilatkozatok múzeumlátogatáshoz és ingyenes vasúti utazáshoz iskolás csoportok részére: